Ons aanbod

Bruyndonckx_badkamers-8442_lr2

Sanitair en badkamers

Een badkamer is veel meer dan een natte ruimte. Het is de plaats bij uitstek om te ontspannen en te genieten in uw eigen huis. Met de luxe die u verdient.

Badkamerrenovaties zijn onze passie. Aan deze projecten gaan uitgebreide gesprekken vooraf zodat we uw wensen duidelijk in kaart kunnen brengen. We komen ter plaatse kijken, doen opmetingen en zetten uw ideeën om in 3D-tekeningen. Stap voor stap komen we steeds dichter bij uw droombadkamer. Het vooropgestelde budget wordt daarbij nooit uit het oog verloren.

Bruyndoncx, uw partner in totaalaanpak. We zorgen voor de afbraak van uw oude badkamer, het plaatsten van de nieuwe badkamermeubels en –toestellen, het leggen van de leidingen, de vloer- en tegelwerken en de elektriciteitswerken.

Onze vertrouwde leveranciers

Centrale verwarming

We bieden de mogelijkheid om te verwarmen op aardgas of mazout of door middel van een energiezuinige waterpomp, gecombineerd met radiatoren en/of vloerverwarming.

Bruyndoncx centrale verwarming

Daarvoor werken we samen met

Bruyndoncx ventilatie

Ventilatie

Een goed ventilatiesysteem is een must voor een woning en haar bewoners. Voldoende ventileren voorkomt het ontstaan van schimmels en condensatie en hinderlijke en schadelijke stoffen worden snel afgevoerd.

Een goed werkend ventilatiesysteem = een gezonde en aangename leefomgeving.

We bekijken samen met u welk installatie het best past bij u en uw woning.

Onze vertrouwde leveranciers

Airconditioning

De diversiteit aan aircosystemen is enorm.

Wij garanderen u binnen dit aanzienlijke aanbod het voor u meest geschikte systeem te vinden. Enkel op die manier kunnen we u de service bieden die u verdient: een zo efficiënt mogelijke woon- en leefomgeving creëren, die nagenoeg niets aan energie verspilt.

We werken steeds met onze vertrouwde merken voor duurzame en uiterst energiezuinige airco’s van de jongste generatie.

Bruyndoncx airco

Enkele van onze vertrouwde merken

Bruyndoncx domotica

Domotica, elektriciteit en verlichting

We bekijken uw noden en wensen, werken uitsluitend met betrouwbare en kwaliteitsvolle materialen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een volledige elektrische installatie, voor verlichting –zowel voor binnen als voor buiten in particuliere woningen, publieke gebouwen en industriële of commerciële panden. Wij maken voor u een op maat gemaakt lichtplan.

Bruyndoncx gaat nog een stap verder. Onze techniekers zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën wat betreft domotica. Dit laat ons toe om u ook hier op professionele wijze te informeren en te adviseren. Domotica draagt in hoge mate bij aan het woon- en leefcomfort en past zich moeiteloos aan aan het leefritme van de bewoner(s).

Een domoticasysteem kan u dagdagelijkse taken uit handen nemen zoals het aanzetten en regelen van de verwarming, airconditioning of het aan- en uitzetten van lichten, het kan gecombineerd worden met de sturing van rolluiken en zonnewering, inbraakbeveiliging, parlofonie, camerabewaking, …. U regelt het allemaal eenvoudig via tablet of smartphone.

Enkele van onze vertrouwde merken

Groene energie

De huidige fossiele energiebronnen raken op, de manier waarop de mens gebruik maakt van deze brandstoffen als energie heeft een negatieve invloed op het milieu. De wetenschap is bezig met het ontwikkelen van alternatieve, milieuvriendelijke en goedkopere energie.

In onze nieuwsrubriek bieden wij u informatie over duurzame energie en de keuzemogelijkheden. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Welke vormen van nieuwe energiebronnen zijn er al?

Bruyndoncx groene energie

Enkele van onze vertrouwde merken

Warmtepompen

Zonne-energie

Hybride systemen